Noul Showroom Caparol

Arvensis dezvolta prin JadArt conceptul de show-room Caparol, o modalitate profesionala de prezentare a produselor pentru finisaje in constructii.

Centrul de copii din Peciul Nou
Echipa Arvensis, s-a implicat si se implica in dezvoltarea proiectelor cu profil social in Timisoara. 
Un alt important exemplu unde va asteptam sa ne fiti aproape(sa le fiti aproape), este situatia Centrului de copii din Peciul Nou. La fiecare sfarsit de luna echipa Arvensis este aproape de 50 de copii oferindu-le alimente, dulciuri si cel mai important, oferindu-le o raza de speranta.

 Multumim pe ceasta cale domnului preot Raducanu pentru entuziasmul si caldura sufleteasca de care da dovada in fiecare zi, clipa alaturi de acesti copii.
 Alatura-te si tu acestei initiative. Implica-te si adu o zi cu soare in viata acestor copii.
Sistemele de constructii Arvensis
  Cauta sistemele in constructii propuse de catre Arvensis si gaseste un nou raport pret, calitate. Gaseste o echipa entuziasta alaturi de tine, gata sa iti ofere solutii, variante optime in constructii.
Arvensis implementeaza si sustine noua gama de produse Lafarge
Noile produse superioare celor de pe piata se deosebesc prin calitate, eficienta, rezistenta in timp.                                                

Adera Basic- ipsos pentru constructii
Utilizat la reparatii, umpleri de goluri si nivelari prealabile acest produs se reliefeaza prin timpii scurti de uscare respectiv aplicabilitatea larga in finisajele interioare.Adera Stucco- ipsos pentru modelaj
Utilizat la reparatii, finisaje, structuri si ornamente se deosebeste prin aplicabilitatea larga, (tencuieli interioare pe baza de ciment, var ciment si beton).


Adera Finna- glet de finisare
Utilizat la finisaje interioare pe suprafete nivelate in prealabil. Se foloseste la tencuieli interioare pe baza de ciment, var-ciment, ipsos, BCA si beton.


Adera Strato- mortar unistrat
Utilizat la tencuielile interioare, avand ca suprafete de suprt zidaria de caramida, BCA si beton.
Renovarea Spitalului Timisoara
 S-a reusit la initiativa conducerii spitalului din Timisoara precum si prin entuziasmul  domnului dr.Virgil Enatescu renovarea completa a doua saloane de barbati si femei.S-au  schimbat sistemele electrice, instalatiile sanitare, s-a scos si inlocuit pardoseaua PVC.  La propunerea doamnei Adriana Hagau (Director General al companiei Arvensis, Romania),  investitiile si sustinerea acestor proiecte  vor continua, pe aceasta cale multumind colaboratorilor ce au inteles importanta implicarii fiecaruia dintre noi. Amintim aici firmele  , din Timisoara ce au dat curs invitatiei noastre demarand un proiect generos si aproape de cei ce au nevoie de ajutorul nostru.  Pacientii spitalului din Timisoara au, incepand din aceasta saptamana, conditii de cazare mult mai bune. Doua dintre saloanele clinicii, unul cu trei locuri, pentru femei si altul cu sapte locuri, destinat barbatilor, au fost renovate cu sprijinul omului de afaceri Florin Hagau. Astfel, si clinica de pe strada Vacarescu se aliniaza trendului lansat de conducerea Spitalului Judetean din Timisoara care tinteste spre renovarea cat mai multor saloane din sponsorizari. (Georgeta Petrovici)-Evenimentul Zilei''
 
acasa | servicii | produse | oferte | contact
© 2007 Arvensis.
Toate drepturile asupra site-ului www.arvensis.ro apartin S.C.Arvensis S.r.l. Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor si ilustratiilor din aceasta pagina a site-ului www.arvensis.ro este posibila numai cu acordul in prealabil scris al Arvensis S.r.l. Romania.