SISTEME GIPS CARTON
ADEZIVI, GLETURI, MORTARE
VOPSELE KRAFT
CERAMICA, GRESIE, FAIANTA
PARCHET NORMAL / LAMINAT
PARDOSELI PVC
SCULE SI UNELTE
HIDROIZOLATII
SISTEME DE DRENAJ
PRODUSE SPECIALE
FERESTRE DE MANSARDA
TERMOIZOLATII
ECHIPAMENTE DE PROTECTIE
ACOPERISURI
 
 
SISTEME GIPS CARTON
 
Sisteme Gips Carton
Indiferent ca aveti nevoie de pereti, placari sau plafoane, de la cea mai simpla la cea mai complexa solutie, ARVENSIS va recomanda gama Nida, produsa de Lafarge Gips, destinate oricaror exigente, garantul obtinerii unor rezultate excelente calitativ, tehnic si estetic.

 

.....................................................................................................................................................................

Placi de GIPS-CARTON NIDA 


NIDA standard

este o placa de gips-carton formata dintr-un miez de gips, ale carei suprafata si margini longitudinale sunt acoperite cu un carton special. Placile de acest tip sunt pentru placari de pereti si plafoane pe constructie portanta si ca tencuiala uscata. Se pot folosi in incaperi cu umiditatea relativa de 70%.

NIDA hydro

este o placa de gips-carton cu miez aditivat, ceea ce asigura intarzierea si micsorarea absortiei umezelii. Placile de acest tip sunt folosite in bucatarii, bai si alte incaperi cu umiditate ridicata a aerului si ca suport pentru placile de ceramica. Se pot folosi in incaperi cu umiditatea relativa pana la 70% si temporar (pana la 10 ore) cu o umiditate relativa a aerului de 85%.

NIDA hydroflam

este o placa de gips-carton avand miez aditivat si intarit cu fibra de sticla, ceea ce
asigura intarzierea si micsorarea absortiei de umezeala. Se foloseste in bai sau in bucatarii si alte incaperi cu umiditatea relativa pana la 70% (sau maxim 85% pe perioade scurte de timp) in care exista cerinte suplimentare de protectie impotriva incendiilor

NIDA flam

este o placa de gips-carton cu miez de gips intarit suplimentar cu fibra de sticla. Aceste placi se folosesc acolo unde exista cerinte de protectie impotriva incendiilor. Se pot folosi in incaperi cu umiditatea relativa de 70%.

.....................................................................................................................................................................

 

Profile si accesorii metalice Profil CW NIDA metal

Profil cu sectiune "C" din otel zincat cu grosime de 0.6 mm, pentru pereti despartitori si placari de pereti. Prezinta orificii pentru montarea tubulaturilor tehnice. Disponibil in bare de lungimi standard (3 sau 4 m) sau atipice (la cerere).  

Profil UW NIDA metal

 
Profil cu sectiune "U", din otel zincat cu grosime de 0.6 mm, pentru pereti despartitori si placari de pereti. Disponibil in bare de lungimi standard (3 sau 4m)  sau atipice (la cerere).
  

 

Profil CD NIDA metal

Profil cu sectiune "C", din otel zincat cu grosime de 0.6 mm cu marginea tesita, pentru plafoane suspendate si placari de pereti. Disponibil in bare de lungimi standard (3 sau 4m) sau atipice (la cerere).
 

  

 

 

Profil UD NIDA metal 
 Profil perimetral cu sectiune "U", din otel zincat cu grosime de 0.6 mm, pentru plafoane suspendate si placari de pereti. Disponibil in bare de lungimi standard (3 sau 4m) sau atipice (la cerere).   
 

 

 Profil UA NIDA metal
Profil cu sectiune "U", din otel zincat cu grosime de 2mm, pentru creearea si ranforsarea tocurilor de usi si alte constructii speciale. Se foloseste impreuna cu coltarul de prindere "L" pentru profil UA. Disponibil in bare de lungimi standard (3m)  sau atipice(la cerere)
 

 


Ipsosuri de imbinari si adeziv e

 Ipsos de imbinari P15  

 

     
Timpul rapid de lucru, aderenta foarte buna pe suport si prepararea, aplicarea si finisarea facila il recomanda pentru santierele mici si medii. La finisarea imbinarilor dintre placi cu P15 se recomanda utilizarea benzilor de imbinari. Poate fi utilizat si pentru gletuirea suprafetelor din gips-carton. Timpul minim de lucru este de 45 minute.
 

 Ipsos de imbinari P35

     
Timpul mare de lucru, finetea ridicata a ipsosului, aderenta foarte buna pe suport si compatibilitatea cu orice tip de banda de imbinari il recomanda pentru santierele medii si mari. La finisarea imbinarilor dintre placile de gips-carton cu P35, se recomanda utilizarea benzilor de imbinari. Poate fi utilizat si pentru gletuirea suprafetelor din gips carton. Timpul minim de lucru este de 160 minute.

 

 Ipsos adeziv 120

     
Ipsosul adeziv P120 se poate folosi la placarile pe pereti in cazul in care conditiile de lucru nu permit utilizarea structurii metalice sau pentru lipirea polistirenului izolant de placa de gips-carton. Permite corectii de verticalitate de pana la 2cm, rezistenta mecanica la uscare este ridicata iar timpul de lucru este de minim 80 minute, consumul mediu fiind de aproximativ 2.5 kg/mp.
 

Pasta pentru imbinari si finisari FineForm

     
Este un produs deja preparat, fiind o pasta pentru imbinarea si finisarea sistemelor de gips-carton. Permite scurtarea timpului de executie a lucrarilor de constructii. Timpul de uscare depinde de umiditatea si temperatura din interiorul incaperii.
 

 

 
acasa | servicii | produse | oferte | contact
© 2008 Arvensis.
Toate drepturile asupra site-ului www.arvensis.ro apartin S.C.Arvensis S.r.l. Romania. Reproducerea integrala sau partiala a textelor si ilustratiilor din aceasta pagina a site-ului www.arvensis.ro este posibila numai cu acordul in prealabil scris al Arvensis S.r.l. Romania.